A Girl or a Boy Party


            

Когато очаквате бебче всичко е толкова вълнуващо, различно и емоционално. Един от най – емоционалните и важни моменти за някои от нас

(след новината за бъдещото бебче ) е разкриването на пола на бебето.

Момиче или момченце .. това е въпросът!?

Този момент е много личен и наситен с толкова положителна емоция и чувства, че някой предпочитат да го споделят и отбележат по един малко по – тържествен начин, а именно с парти за разкриване на пола на бебето. У нас такава практика не се наблюдава, но ние лавандите сме страхотни фенове на идеята да празнуваме и честваме всичко, което носи радост и усмивки. В Бразилия и Америка например такива партита се правят наравно с Baby shower партита, които както знаете се правят преди да се роди бебчето. От всички снимки и видеа, които сме изгледали в #инстаграм и социалните мрежи, смеем да кажем, че е невероятна емоция не само за бъдещите родители, но и техните семейства.

Каква е идеята на партито?

Като за начало е наложително никой да не знае пола на бебето (освен разбира се наблюдаващия лекар) . Тъй като в основата на това празненство стои именно това и на самото парти  тогава бъдещите родители съобщават или разбират заедно с останалите пола на очакваното бебче.  Сълзи от радост, емоция и .. щастие, неимоверно щастие, защото всичко това е споделено с най – близките ти хора.

Разбира се самото парти може да бъде много пищно, с тематична украса и естествено сладък бар. Показваме Ви три страхотни парти маси в синьо и розово.

В друг случай голяма украса може да се пропусне и да се премине директно към самото разкриване на пола на бебето. Начините да се направи това  са МНО – ГООО и  най – различни, и  уникални.  Ще приложим снимки с едни от най – предпочитаните начини за разкриване на пола на бебето по света, а надяваме скоро и у нас ; )

1. Разкриване на пол на бебе с торта.

Двойката разрязва парче от торта, вътрешността на която е оцветена в съответния цвят – розов или син.

2. Голяма кутия/ кашон пълна с балони.

Този начин е много лесен за изпълнение. Трябва Ви голяма кутия или кашон, който ще бъде предварително напълнен с балони в съответния цвят ( за предпочитане с хелий, за да могат да литнат във въздуха).

3.   Пукане на балон  

Нужен е голям черен балон, пълен с конфети в съответния цвят – розово или синьо. Само игла разстояние и “boom” и пола на бебчето става ясен 🙂

4. Димка/ цветен пушек

5. Балон с течност в розово или синьо

За любителите на лъкове или пистолет, тази идея е перфектна.

Нужно Ви е  за предпочитане градина и точен мерник разбира се 😉

 

 

6.  Голямото цапане 

Нужни са Ви бели дрехи или само тениски, другото то се подразбира.

Използвайте въображението си – балони, водни пистолети, прах или каквото Ви дойде на ум, само да е нужния за това цвят. 

7. Билетче от “Лотарията” ; )

 

Всъщност ако не сте фенове на големи и пищни партита, суматоха, купища роднини и близки на едно място, не е проблем, не и задължително да го правите както останалите. Това може да е личен момент между бъдещите мама и татко, които просто искат да научат пола на бебето,  но просто не в лекарския кабинет.

 

Ако идеите, които сме подбрали са Ви допаднали,

то може да ползвате хатаговете :  #genderreveal #genderparty #genderrevealvideo,

за да съберете оше идеи или просто да се посмеете : ))

Снимки: Pinterest

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *