Нестандартно моминско парти


В разгара на лятото започват и щурите момински партита.

Последна вечер на бъдещата булка с нейните най – верни приятелки.  И като такива определено всяка една от нас би искала да направи и подготви незабравимо парти.

Традиционно моминското парти се прави с някаква тема или предпочитан цвят от булката.  Говорим за всички парти аксесоари – чаши с панделки, надпис, торта и т.н. Наблюдава се, че  цветът на моминското парти  се съобразява  или с темата/ цвета на сватбата или с любимия цвят на булката. Най – традиционни и типични комбинации  за моминско парти са черно и циклама, бяло,  бледо розово и златно,  бяло и мента, както  и всички останали цветове и комбинации помежду им.

Но винаги може да се избяга от стандартното, особено когато бъдещата булка има силни предпочитания  към модна марка, филм, книга, а защо не и футболен отбор … Тогава спокойно може да й подготвите незабравимо и нестандартно парти “като за последно”, така ще покажете не само колко много държите на нея, но и колко до болка познавате всичките й страни и чудатости ; )

Ще Ви покажем #модерни и нетрадиционни теми за момински партита, за някои от вас ще се сторят интересни, за друг абсурдни, но в крайна сметка, важно преди всичко е веселият спомен, които надяваме ще остане след партито.

1. Започваме с тема, която ни е много на сърце.
Лятна, различна и щура .. Тема “Кактуси”- експлозия от летни цветове, носеща усещане за лято…

   

2. Една много популярна парти тема, която може да намери приложение и сред последните момински партита,а  именно “Фламинго”
Отново свежи цветове, плажно настроение, типично момичешко, сладурско парти ..

3. Тема “SPACE” или “Под звездите”  – различно и много стилно. Тъмно сини цветове в съчетание със златни акценти и бледо розови елементи.

 

4. Ако приятелката ви обича да пътува из света, то темата “Аll around the world” е точно за нея. Стягайте куфарите за страхотно парти ; )
Предложенията ни са от покани за моминското парти – тип паспорт/ самолетен билет, през подаръци за всяко момиче, тематичен банер и още куп идеи.

5. Моминско парти, вдъхновено от любим филм.. защо не. Ето и някой от най – нестандартните, особено за последен момински “запой”
Хари Потър  – темата е любима сред малки и големи, но определено Вашата булка трябва да  е голям фен и много на “Ти” с поредицата, за да й спретнете такова парти.  Гаранция, че ще имате успех и то с толкова страхотни идеи:  Покани за партито, ленти, тениски, а защо не  и значки. Направете специален кът за снимки или просто рамка с тематичен надпис, някой друг “магически” коктейл и купона  е гарантиран.

 

6.  Междузвездни войни – и нека силата бъде с Вашата булка, защото ако е фен на сагата, то идеите тук също са мноого готини , интерпретациите също. Може отново да се комбинират розови цветове, черно и неонов.  Отправете й тематична покана, така с нетърпение ще очаква деня на партито си.

7. Game of Throns – за любителите на сериала .. Нестандартна идея за моминско парти  и предпочитана  различна сватбена тема. Определено ако искате да се открои партито Ви, това е темата. Идеите, които подбрахме определено са стилни, елегантни решения …

8. Футболна тема / Спортна тема – рядко се случва, факт, но има и такива булки – футболни запалянковци, обичащи да скандират името на любимия отбор от трибуната. За част от тях подбрахме тези идеи. Може да заложите на цвета на любимия отбор, лого или да комбинирате типичната шарка на футболна топка  с някой по – типично женски цвят – розово, лилаво, пудра.

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *