Ice cream party – Ирен на 3


   

Разгара на лятото е – плаж, море и ярко слънце – какво по – освежаващо и прохладно от сладоледа … Партито бе сред природата – в “Еко парк” – Варна, сред зеленина, цветя и дървета. Подготвихме сладък бар, фото кът за снимки, сладоледена маса и декорация за масите на гостите. Цветовете бяха бледо розово и мента, а сладоледените мотиви присъстваха навсякъде – от реещи се и спуснати от дърветата до акцентиращи елементи в салфетките на гостите.

Част от фото къта за снимки бе винтидж стълба в цвят мента, с низ от снимки на рожденичката и пропсове. За фон използвахме различни ленти в млечни и нежни цветове и дървена пейка, на която гостите да си правят забавни фотоси.

Големият ни проект за този рожден ден бе сладоледената маса с типичния розово – бял навес и колело. Да си признаем отне ни значителна част от времето по подготовката на целия празник и определено ставаме все по – добри работейки с пирони  и чукче 😀 А самата маса и розовата поставка бяха пригодени за страхотно вкусните сладоледи на Crazy Cake Varna​.

Снимки – Vanya Ralcheva Photography

Сладки изкушения – Crazy Cake Varna

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *