Горски рожден ден – Ангел на 1


Първият рожден ден на малкия Ангел се проведе в град Добрич. Края на май месец когато вече всичко е зелено и красиво. Основното, което търсихме  при декорацията бе горското и естествено усещане. Един нетипичен детски рожден ден, без излишни цветове, герои и играчки, но в същото време отразяващ идеално семейството на Ангел. Цветовете бяха жълто, зелено и кафяво, като идеята беше тип горско празненство. Трябваше да прелеем горското усещане с ангелски мотиви, тъй като рожденика е Ангел все пак 🙂 В декорацията за рождения ден се придържахме към естествените материали, за това и използвахме дърво, мъх и много зеленина. Включихме дантела и зебло, с които декорирахме бутилки за лимонадената напитка и всички съдове и стъкленици за цветните аранжировки. За фото къта изработихме рамка за снимки, декорирана с ангелски крила и зебло също единица с дантела и зебло.  

За сладката маса имахме възможността да използваме кръгла дървена маса, върху която поставихме дантелена покривка. Изработихме двуетажните дървени подноси за сладкия бар, а всички тейбъл картички са ръчно гравирани върху дървена подложка. Сладките изкушения бяха типично натурални “домашни” вкусотии, а “голата” торта беше “бижуто” на сладката маса. Всички сладки бяха приготвени от “Сладкарница Та” Използвахме два стари ретро куфара и кошница с пресни зелени ябълки за декорация пред самата маса. Дървото зад парти масата украсихме с банер “12 месеца” или снимки на малкия рожденик през тази една година.

Разбира се, темата беше зададена от родителите на малкия Ангел, ние просто имахме щастието да доразвием техните идеи и да ги превърнем в реалност <3

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *