Little Man – Вико на една


        

Първият рожден на Лаванда бе именно на най – малкия член на екипа ни! А именно малкия Виктор.

Темата бе “Little Man” или мустаци. Цветовете жълто и синьо, а изчистения интериор на ресторант Di Wine допринесе за свежо усещане.

И тъй като това ни бе първия тематичен рожден ден, вложихме много мисъл и старание при всеки детайл. Свежи цветя красяха масите за гости, а на сладката маса от всеки ъгъл се чернееха мустаци. За аранжировката на масите на гостите използвахме истинска папиойнка в основата на букета, шапка тип цилиндър пък се подаваше на върха. Салфетките с шарка “Chevron” или зиг – заг също бяха аранжирани и декорирани като папийонки. Подаръците за гостите бяха малко цвете – седумче, с табелка и надпис, подканваща притежателят му да се грижи за него добре, за да стане голямо като Вико.

За сладкия бар с лакомства бяхме подготвили фон с така модерната шарка “Chevron” в сиво и бяло, ръчноизработен банер с надпис “Рожден ден – Виктор”. Топери за вкусните мъфини с мустаци, сламки с мустаци и бебешки лакомства – бисквити и бананови палачинки. Сладките изкушения бяха от сладкарница “Кристи”, град Добрич – вкусни и красиви!

Непосредствено до сладкия бар обособихме малък фото кът. Поставихме обемна жълта единица с папийонка и  фото пропсове – устни,мустаци и други тематични. Най – привличащи вниманието се оказаха обаче банера “12 месеца” със снимки от всеки месец на Виктор и плакат “Черна дъска” за първата му годинка.

За нас този ден беше прекрасен <3

Ден, изпълнен с много трепет и вълнение,  усмихнати  лица и най – вече това на нашия Вико : )