За нас


Ако трябва да опишем какво олицетворява за нас Lavanda с три думи то те са – приятелство, творчество, мечта!

Ние сме две млади момичета, отворени към различното и нестандартното представяне на Вашия празник. За нас фантазията няма граници. За това и създадохме Lavanda Creations, защото искаме да внесем във Вашия празник нотка уникалност и оригиналност.

Обичаме да творим с ръце и душа, да влагаме и частица от себе си във всеки малък детайл, да създаваме красота за всеки празник. Затова приемаме организирането и декорацията на всеки повод толкова лично, държим всичко да е перфектно и за това с удоволствие изпипваме всеки детайл – от идеи за вида на лакомствата, цветята, подаръците за гостите до цялостната атмосфера. Правим го защото Вашите усмивки и вълнение са доказателство за добре свършената ни работа! <3

Разбираме, че всеки наш клиент е уникален и за това ще предложим индивидуална оферта на всеки

от Вас, съобразена с индивидуалните нужди, предпочитания и желания.

За това и личната среща с Вас е много важна!  На нея ще усетим вашите предпочитания, за да можем по – лесно да визуализираме идеите си.

Свържете се с нас, за да можем час по – скоро да обсъдим всеки детайл по Вашия най – специален ден.

Кой се крие зад лавандуловото въображение

Виктория

Вики се е занимавала с реклама и маркетинг, авантюрист по душа, обича екстремни емоции, водолаз и мечтател. Винаги усмихната, тя е перфекционистът в екипа.  Изпипва всичко до най – малкия детайл. Изключително упорита и готова цяла нощ да будува ако нещо в плана й не се получава така както го е замислила. Малко разпиляна, хаотична, експресивна, щура и с неистов, умопомръчителен и заразителен смях. Накратко това е тя.

 

 

Роси

Финансист по образование и творец по душа. Мама  на малък Вико, който е и  музата за всички бебешки и детски неща, които се творят. Съумява да лавира и балансира времето си между отглеждането на малкия мъж и динамичната работа. През времето, в което мъникът спи се развихря и твори. Или пък творят  заедно. Изключително нетърпелива! Дойде ли й идея няма днес, няма утре .. на момента трябва да е станало. Добре, че е Вики да я връща на Земята : )

По – сериозната половина от екипа, обича всичко да се случва по час и график, в противен случай паника настава…

Хаос, разпиляност, авантюризъм не са й познати, а за гмуркане и дума да не става.

 

Хората са казали “ противоположностите се привличат” и са прави защото се допълваме идеално !